Uw Reservatie0 Items

GPS-routes

Kies één van onze GPS-routes

Onze GPS-routes werden zorgvuldig uitgestippeld en uitgetest. Ze garanderen een leuke afwisseling tussen verschillende soorten wegen, uitzichten en ervaringen. Daarnaast zijn deze routes echt gebaseerd op onze e-steps: veilig en passend binnen de range.

Bekijk deze video

Een GPS-route rijden, hoe werkt dat?

Geen haast en spoed

Onze routes zijn zo uitgestippeld dat ze af te leggen zijn binnen de minimale huurtijd van vier uur.

Verschillende routes

Wij bieden meerdere routes aan waardoor je enkele keren kan terugkomen voor een verschillend uitzicht en een andere ervaring.

Voldoende afwisseling

Elke route is een mix tussen gewone wegen, landelijke stroken en zelfs enkele bospaden. De juiste balans dus tussen landelijk (rust) en bewoond (cultuur).

Zonder bijladen onderweg

Iedereen kan de route uitrijden zonder bijladen, ongeacht weersomstandigheden, persoonlijkheid en rijstijl.

Gebruik je eigen smartphone

We maken gebruik van een gratis app om te navigeren. Installeer hem gemakkelijk op je eigen smartphone.

Voldoende horecapunten en winkels

Tijdens onze routes moeten de steps niet verplicht bijgeladen worden, jezelf bijladen is waarschijnlijk wel nodig en kan zeker!

Onze GPS-routes

Step Tours Mol - SAS-ROUTE 22km

Step Tours Mol
SAS-ROUTE 22km

Vanuit Mol centrum step je een stukje langs het kanaal Dessel-Kwaadmechelen, om vervolgens via Sas 4 de overstreek te maken naar het kanaal Bocholt-Herentals waar je heerlijk langs het water kan steppen en de sluizen en beroemde ‘Sassen’ passeert. Zo kan je stoppen bij Bar Sas 4 voor een lekkere cocktail en versnapering. Ook bij Sas 5 en Sas 6 kan de dorst of honger gestild worden. Van hieruit gaan we een stukje ‘off road’ door de bossen richting Achterbos waar je een stop kan houden bij de 15 kapellekens en een stukje verder op een heerlijk ijsje kunt eten bij de Ijs Anita om van daaruit weer terug richting centrum te rijden waar tal van gezellige terrasjes, lunch-barretjes en restaurants zijn. Een mooie route met lekker veel tussen-stops. Veel Step plezier!
Bekijk deze route
Step Tours Mol - SAS-ROUTE 22km

Step Tours Mol
SAS-ROUTE 30km

Deze Sas-route is een uitbreiding op de kleine Sas-route en vertrekt in Mol centrum en gaat via Ginderbuiten naar het kanaal Dessel-Kwaadmechelen. Zo step je verder langs de Molse meren, over de authentieke Baileybrug in Mol-Postel en langs Sas 3 om zo via het kanaal Bocholt-Herentals de route verder te zetten en zo Sas 4, 5 en 6 te passeren. Van daaruit steppen we door Mol Achterbos terug richting het centrum met een omweg langs de fietserstunnel met prachtige graffiti waar meer dan 100 kunstenaars aan hebben gewerkt. Afsluiten doen we in de gezellige Corbiestraat, vol met gezellige cafés en restaurants. Veel Step plezier!
Bekijk deze route
Step Tours Mol - SAS-ROUTE 22km

Step Tours Mol
SAS-ROUTE 35km

De uitgebreide Sas-route vertrekt in Mol centrum richting het kanaal Dessel-Kwaadmechelen. Zo step je verder langs de Molse meren, over de authentieke Baileybrug in Mol-Postel en langs Sas 3 om zo via het kanaal Bocholt-Herentals de route verder te zetten en zo ook Sas 4, 5, 6 en 7 te passeren. Van daaruit steppen we de Oude Bleken Bossen en gaan via Achterbos terug richting het centrum van Mol. Veel Step plezier!
Bekijk deze route

Boek één van onze GPS-routes nu volledig online en kies je gewenste opties.

Step Tours Mol is één van de verhuurpunten van Step Tours. Kijk voor andere verhuurpunten en routes op de overkoepelende website van Step Tours.
Logo Step Tours Mol
Huur een step bij Step Tours Mol voor een onvergetelijke activiteit in en rond deze pittige & attractieve kempense gemeente. Wedden dat je uitstap op wieltjes verloopt?!

Contacteer ons

Enkel open op reservatie

Links / docs

Sitemap